Vissza a főoldalra
Tervezés

A POS, POP eszközök tervezése egy komplex folyamat, melynek elkezdéséhez célszerű néhány alapadatot megadni. Erre azért van szükség, mert jelentős időt és energiát lehet megtakarítani azáltal, hogy már a tervezés elején tisztázni lehet a lehetőségeket, és ki lehet zárni azokat az irányokat, melyek zsákutcák. Tervezési segédlet

Mivel általában olyan eszközöket szeretnénk, mely nem csak tároló funkciót tölt be, hanem amellyel kommunikálni is szeretnénk a vásárlóinkkal, a tervezés megkezdése előtt célszerű meghatározni azt a kommunikációs üzenetet, melyet el akarunk juttatni a leendő vásárlóinknak.

Ezt a „pozicionálási üzenetet” kell támogatnia a kialakított POS, POP eszköznek. Amennyiben ellentmondás van az üzenet és a display kialakítása között (az üzenet és a display kialakítása nem harmonizál egymással) a vásárló elbizonytalanodik, mivel a döntési folyamatban a racionalitás és a tudattalan érzelmi folyamatok is szerepet kapnak.

A POS, POP eszközök tervezésénél tehát ezért lényeges, hogy elsőként meg legyen a „pozicionálási üzenet”, mert ehhez lehet tervezni a formavilágot, és meghatározni a szükséges anyagféleséget.
A tervezéshez szükséges alapadatok megadásához (az Önök munkájának megkönnyítése érdekében) összeállítottunk egy segédanyagot, melyet erről a linkről letölthet. Tervezési segédlet

Az Önök által megadott paraméterek alapján a terveket olyan műszaki tervező szoftverekkel készítjük, melyek garantálja, hogy a látványterv és az elkészült termék ugyan úgy néz ki. Ehhez tényleges műszaki tervezés szükséges, melyet gépészmérnök kollegáink végeznek.

Ezért a tervek elkészítése pénzbe kerül, melyet megrendelés estén a gyártási árból kompenzálunk.

MEGVALÓSULT TERVEINK

Gyártás

A megtervezett POS,POP eszközt, kommunikációt, úgy tervezzük meg, hogy teljes mértékben hasonlítson a megvalósítandó termékre.

Ebben a fázisban még könnyen végezhetők módosítások, átalakítások.

Természetesen a kézzel fogható, megvalósult eszközök sokkal inkább megmutatják az eszköz valóságos méreteit és tulajdonságait, ezért amennyiben a tervek elnyerik az Önök tetszését, minden esetben legyártunk egy mintadarabot, melynek költségét csak abban az esetben kell kifizetni, ha (POS-, POP-től függően) egy adott mennyiségnél kevesebb megrendelés történik.

Az elfogadott mintadarab után indul a sorozatgyártás.

A gyártást követően az eszközök raktárba, ill. helyszínre történő kiszállítását is vállaljuk.

 

TEKINTSE MEG REFERENCIÁINKAT